Blogi

LUE KIRJOITUS

Crossfit raskaana

11.11.2019

Crossfittaatko raskauden aikana? Oli lajisi mikä tahansa, älä turhaan pelkää raskausreeniä äläkä ole itse vauva. Muutamalla nyrkkisäännöllä pärjäät jo pitkälle. Näin itse jumppailin ihminen kyydissä.

LUE KIRJOITUS

Mitä crossfitille kuuluu?

4.4.2019

Crossfit, tuo toiminnallisen harjoittelun sylkykuppi. Ristiinkuntoilulla on pitkään ollut kyseenalainen maine lajina, jossa tehdään kuulemma kaikki väärin. Vieläkö on näin? Winter War -urheilija Henry Oivo vastasi.

LUE KIRJOITUS

Miksi tekstisisältöihin kannattaa panostaa?

11.3.2019

Kuka tahansa voi olla sisällöntuottaja, eikö? Kyllä, mutta laadussa on brutaaleja eroja. Kirjoitin kuusi perustelua, miksi yrityksen sivuston ja muiden markkinointimateriaalien teksteihin kannattaa suhtautua samalla säntillisyydellä kuin visuaaliseen ilmeeseen.

LUE KIRJOITUS

SEO on kaikille

14.2.2019

En ole kirjoittanut kertaakaan hakukoneystävällisyydestä, vaikka se on kulkenut mukanani yrittäjyyden lähtökuopista asti. Miksi ihmeessä en? Google on salamyhkäinen, mutta hanskattavissa.

LUE KIRJOITUS

Eikö jumppa kiinnosta? Ei haittaa

1.1.2019

Mitä enemmän uppoudun liikkumiseen ja sitä ympäröivään maailmaan, sitä enemmän muistutan itselleni, ettei oma elämäntapani välttämättä ole toiselle ihmiselle mielekäs. Eikä millään tavalla oikea. Meitä on niin monenlaisia tyyppejä, ja arvostamme erilaisia asioita.