Case Mastermark

Olen Mastermarkin liikelahjakuvaston kirjoittajalikka. Tämän vuoden syyskuvasto oli minulle jo viides. Huhheijaa, aika rientää ja rypyt syvenevät! Toivottavasti saan näppäillä ainakin viisi kuvastoa lisää.

Suomen johtavan liikelahjatoimittajan kuvasto ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Vuoden 2016 syyskuvastoa aherrettiin kasaan koko tiimin voimin kevään ja alkukesän aikana. Nysse on valmis, ja on se hieno.

IMG_7691

IMG_7697

Kirjoittaja tykkää, kun kuvastoa on ohjattu pois perinteisestä tuotekuvastosta kohti aikakauslehteä. Suoraviivaisesta tuotteiden esittelemisestä on otettu reiluja harppauksia kohti makasiinimaista julkaisua, jossa on aidosti hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa.

Sykealue, ateriarytmi, Japanin lahjakulttuuri, muotoilijan haastattelu…

Kuvastoon tehtiin paljon pieniä juttumaisia sisältöjä, jotka kytkeytyvät jotenkin Mastermarkin tuotteisiin ja niihin kosketuksissa olevaan elämäntyyliin. Laifstail tiäkste. Oli treeni- ja ravintoasiaa, matkailua, kokkailua, turvallisuutta, muotoilijoita, Japania, Muumia ja vaikka mitä hurumykky. Kiinnostavia ja hyödyllisiä tekstiosioita, joita on helppo silmäillä.

IMG_7710

IMG_7716

IMG_7695

IMG_7694

IMG_7688

Kuvastoon tehtiin myös täysimittainen juttu Swan-purjeveneistä ja heinäkuun Oras Swan 50-vuotisjuhlaregatasta. En ole koskaan ollut purjeveneellä, koska voin pahoin jo possujunassa. Jutun kirjoittamisen jälkeen heräsi pieni kipinä. No, Swan-veneelle tavan tallaaja tuskin koskaan pääsee.

IMG_7704

Hauskaa kirjoittaa asioista, joista ei rehellisesti sanottuna ole minkäänlaista pohjatietoa. Jos tulee tenkkapoo, muistutan itseäni, että olen kirjoittanut Lapuan patruunatehtaasta ja biopolymeereistä, ja selviytynyt niistäkin hommista suht hengissä.

Talon tavat käyvät tutuiksi                                                    

Mastermarkin toivoma fiilis ja tuotteet käyvät kuvasto kuvastolta tutummiksi. Vapaalle kirjoittajalle on kivaa ja palkitsevaa olla osa asiakkaan tiimiä. Hienoa saada ideoita omien aivoitusten ulkopuolelta. Tiukat dedikset ja säännölliset palaverit pitävät boheemin kirjoittajan hyvässä nuhteessa.

IMG_7718

IMG_7706

Suurin glooria komeasta kuvastosta kuuluu tietysti Mainostoimisto Urmaksen sukkelalle AD:lle Eero Urmakselle. Hyvää settiä saatiin taas kimpassa aikaiseksi.

Pian aletaan juonia kevätkuvastoa, kui kivaa hei!

Selaa tästä koko syyskuvasto!

Jaa ja tykkää
Facebook
LinkedIn