Copywriter

Copywriter kirjoittaa, sinun ei tarvitse

Teksti jumissa? Vedä henkeä, siirrä kirjoitustyö markkinointiviestinnän ammattilaiselle ja keskity bisnekseesi. Poimin olennaiset, siistin rönsyt ja kirjoitan sujuvan tekstikokonaisuuden, jolla saat asiasi tehokkaasti esille.

Viimeistelty ja tarkistettu paketti, ole hyvä!

Miten voin auttaa? Kirjoitan verkkosivustojen hakukoneystävälliset tekstisisällöt, sisältömarkkinointijutut, uutiskirjeet, blogikirjoitukset, asiakaslehdet, esitetekstit, case-jutut, tiedotteet ja tuotekuvaukset. Suunnittelen, muokkaan ja kirjoitan käyttöösi kaikenlaiset tekstisisällöt, suomeksi ja englanniksi. Tsekkauskierroksen jälkeen saat viimeistellyn ja kieliasultaan tarkistetun tekstin, joka on julkaisukelpoinen vaikka heti.

Ala kuin ala, mitä keksitkään, kirjoitan. Olen erityisen ässä kaupunkikulttuuria, liikuntaa ja hyvinvointia pyörittelevissä aihepiireissä. Sanon kyllä myös tekniikalle ja teollisuudelle.

In English? Absolutely

I provide rich and fluent text content to any channel and media: sales-oriented web site copy, newsletters, blog posts, customer and stakeholder magazine stories, case stories, press releases, product descriptions, you name it!

A professional proofreader will go through all my English texts before I wrap them up and send them to my clients.

Ota yhteyttä/Contact