Sisällöntuottaja

Hyviä tekstejä on ilo julkaista ja lukea

Milloin olen sisällöntuottaja, milloin copywriter, milloin toimittaja? Makuasia. Sisällöntuottaja ja sisällöntuotanto ovat tylsiä sanoja, mutta parhaimmillaan sisällöntuottaja on joustava ja kekseliäs tekstiammattilainen.

Taitavalla kirjoittajalla on varma ote kieleensä ja sen erilaisiin tyylivivahteisiin. Oikea yhdistelmä tarinankertojaa, markkinointiosaajaa ja kieliammattilaista on mainio lähtökohta hyvän tekstisisällön syntymiselle.

Ytimekäs, informatiivinen ja positiivinen ilmaisutapa toimii yleensä parhaiten.

Toimiva verkkoteksti on mutkaton ja helppo lukea, mutta pyrkii samalla herättämään asiakkaan kiinnostuksen ja luottamuksen. Lukija ei joudu ponnistelemaan, vaan kerronta etenee mukavasti ja loogisesti. Hyvin kirjoitettu teksti vapauttaa lukijan keskittymään tekstin välittämään asiaan.

Vailla sisältöä?

Älä ihmeessä ole! Kirjoitan puolestasi.

Verkkosivustojen tekstisisällöt, uutiskirjeet, blogikirjoitukset, facebook-markkinointitekstit, asiakaslehdet, case-jutut, tiedotteet, tuotekuvaukset. Kaikki aiheet ja alat onnistuvat. Olen erityisen ässä matkailua, kaupunkikulttuuria, liikuntaa ja hyvinvointia pyörittelevissä aihepiireissä.

Sisällöntuotanto 60,00 €/h + alv 24 %

(tai kokonaisuus sopimuksen mukaan)

Jutellaan lisää!