Sisällöntuottaja

Etsitkö terävää sisällöntuottajaa?

Parhaimmillaan sisällöntuottaja on joustava ja kekseliäs ammattikirjoittaja, jolla on varma ote kieleensä ja sen erilaisiin tyyleihin. Miksi minä? Saat yhdistelmän tarinankertojaa, markkinointiviestinnän osaajaa ja kieliammattilaista.

Millaista verkkosivujen tekstisisällön pitäisi olla?

Toimiva verkkoteksti on hakukoneystävällistä ja sitä on helppo lukea. Se pyrkii herättämään asiakkaan kiinnostuksen ja luottamuksen. Lukija ei joudu ponnistelemaan, vaan kerronta etenee luontevasti ja loogisesti. Lyhyet nostot ja kehotukset kiteyttävät lukijalle sanomasi ytimen ja kannustavat toimintaan.

Hyvin kirjoitettu teksti vapauttaa lukijan keskittymään tekstin välittämään asiaan. Ytimekäs, informatiivinen ja positiivinen ilmaisutapa toimii yleensä parhaiten.

Vailla sisältöä?

Älä ihmeessä ole! Kirjoitan puolestasi.

Verkkosivustojen tekstisisällöt, uutiskirjeet, blogikirjoitukset, facebook-markkinointitekstit, asiakaslehdet, case-jutut, tiedotteet, tuotekuvaukset. Kaikki aiheet ja alat onnistuvat. Olen erityisen ässä kaupunkikulttuuria, liikuntaa ja hyvinvointia pyörittelevissä aihepiireissä. Sanon kyllä myös tekniikalle ja teollisuudelle.

Jutellaan lisää!