Vuokrattavana nätti kaksio Turun Martissa

Edit 24.7.2018: Asunto onnellisesti vuokrattu.

Edit! Postaus otettu uusiokäyttöön. Asunto on vapaa 1.7.2018 alkaen. Oletko sinä uusi vuokralaiseni? Viestitä tai pirauta!

Haluaisitko asua Turun Martin sydämessä? No nyt kuule. Tarvitsisin Stålarminkatu 1:ssä sijaitsevaan 41 m2 kaksiooni vuokralaisen. Muutan haikein mielin pois ihanasta pikkukodistani, kun elämä vie mut omakotiasujaksi naapurikuntaan. Sekin on kyl kovasti jees.

IMG_7827

IMG_7796

Vuonna 1945 rakennetun Martinlinnan kämppä voi olla kotisi heinäkuun 2018 alusta lähtien.

Kämpältä on muutama askel Urheilupuistoon, legendaariseen Pippurimyllyyn, Hugo-paikalliseen, puutalokortteleihin ja Martin muihin helmiin. Urkkapuiston linnunlaulu kantautuu kesäaamuisin hempeästi aamukahvipöytään. Kaupungin hinta-laatusuhteeltaan parhaaseen sushibuffaan on noin sadan metrin kävelymatka. Siihen jaksaa tallustella ryytyneempikin viikonlopunviettäjä.

Löydät jykevän Martinlinnan Stålarminkadun ja Betaniankadun kulmasta. Kivitaloa on vuosien varrella saneerailtu fiksuun kuntoon, ja kämppäkin on rempattu vuonna 2015 lattiasta kattoon.

Asunnossa on eteinen, kaksi huonetta, wc ja kunnon keittiö. Lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on jääkaappi, pakastin, liesi, uuni, mikro, astianpesukone ja pyykinpesukone. Makkarissa on peililiukuovilla varustettu vaatekaappi. Säilytystilaa voisi olla enemmän, mutta kellarikoppi ja vintin häkkivarasto helpottavat säilytysahdistusta.

IMG_7816

IMG_7822

Viidennen kerroksen ikkunasta näet paitsi Kuningaskebabin edustan sunnuntaiäksönin myös kaupunginosan siluetin Uittamolle asti. Kyl siinä ikkunalaudalla kelpaa istua matchakuppi kädessä, kun lähikaupasta ostetut ipat viilenevät jääkaapissa. Erinomainen ikkunalauta pohtia zeitgeistia, tähyillä kaihoisasti Martin kattojen ylle ja potea weltschmerziä. Ydinkeskustaan polkaiset tukka putkella alamäkeä noin 13 sekunnissa.

Kaksion vuokra on 700 €/kk. Se sisältää yhden hengen vesimaksun (25 €/kk) ja taloyhtiön Telian 10 megan kiinteistökaistan. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen. Pohjaratkaisun takia en suosittele asuntoa kämppiksille. Jos haluat asua pikkukämpässä murun tai muksun kanssa, kaikin mokomin. Useammista asujista taloyhtiö – ja siten myös minä – perii 25 €/kk vesimaksun per läträäjä.

Haen samaa kuin useimmat vuokranantajat: sisäsiistiä, henkisesti kohtalaisen tasapainoista, työssäkäyvää, maksukykyistä vuokralaista. Ihan kiva, jos et viettäisi kovin räyhää rokkenroll-elämää ja et olisi heti muuttamassa muualle. Kykenet rykäisemään mulle kahden kuukauden takuuvuokran ja luottotiedot ovat kunnossa. Jos suurin osa ominaisuuksista tärppää, soita/viestitä/sähköpostita!

050 585 3037/Anna-Kaisa

anna-kaisa@annakaisakivikoski.fi